» Jeugdzaken
Kindernevendienst Kindernevendienst
 Elke zondagmorgen wordt er tijdens de dienst   een nevendienst voor de kinderen van de   groepen 1 t/m 8 van de basisschool verzorgd.   Tijdens deze dienst wordt een bijbelverhaal   verteld naar aanleiding van de bijbellezing,   die  ook die zondag in de kerkdienst centraal   staat. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de   Kind op Zondag. Naast de verhalen zijn er   ook elke week verwerkingen beschikbaar v   voor de verschillende groepen. Bij bijzondere   diensten, zoals bijvoorbeeld   jongerendiensten, is er geen nevendienst   voor de groepen 7 en 8. Wanneer er voor   deze groepen geen nevendienst is wordt dit   aangegeven op de zondagsbrief en in Ichthus. Voor de groepen 1 t/m 6 is er in principe wekelijks een kindernevendienst. De kindernevendienst wordt geleid door een enthousiaste groep vrijwilligers die naast leiding geven op de zondagen ook betrokken zijn bij het voorbereiden van de Advent- en Kerstperiode, Veertigdagentijd en Pasen, Pinksteren en de Overstapdienst van groep 8.
Contactpersoon: Erna Koridon     kindernevendienst@pkn-elburg.nl