» Jeugdzaken
Jeugdraad Jeugdraad
 De jeugdraad

De jeugdraad is het overkoepelend   overlegorgaan van de werkgroep Jeugd.   Vanuit de volgende commissies is er   afvaardiging in de Jeugdraad;   kinderoppasdienst, kindernevendienst,   kinderclub, tienerclub en de   jeugddienstcommissie. Ook de   penningmeester maakt onderdeel uit van de   Jeugdraad. De jeugdraadvergaderingen   worden voorgezeten door de   jeugdouderling.

De jeugdraad stelt zich ten doel: het op doelmatige wijze afstemmen van activiteiten voor jeugd en jongeren, aangeboden in onze gemeente. Sleutelwoorden zijn hierbij: stimuleren, activeren, onderlinge samenhang bevorderen, elkaar informeren en coördineren. De jeugdactiviteiten in onze gemeente zijn toegankelijk voor een ieder die de visie van de Ichthuskerk ondersteunt.
Voorzitter jeugdraad:    H. Raggers                          jeugdraad@pkn-elburg.nl
Penningmeester:          A.Boelema