» Welkom
Welkom! Welkom!

Welkom in de Ichthuskerk!

De diensten zijn te bezoeken, te zien en te beluisteren.
Optimaal meebeleven thuis blijft het streven. Meekijken kan alleen live tijdens de dienst door de volgende webpagina te openen: http://pkn-elburg.kerkonline.eu
Het is op dit moment alleen mogelijk om live mee te kijken vanaf de aanvangstijd van de dienst. We gaan er van uit dat het de diensten zichtbaar maakt, maar als dat een keer niet zo is, kan iedereen via kerkomroep.nl altijd de dienst beluisteren.

Voor meer informatie over de kerkdiensten en de aanvangstijden, klik op het kopje kerkdiensten.

startzondag, seniorenuitje & vrijwilligersavond startzondag, seniorenuitje & vrijwilligersavond

Startzondag
Een indruk van de gezellige startzondag.

Seniorenuitje 24 september 2022
Hierbij enkele foto's van het seniorenuitje van 24 september.

Vrijwilligersavond 15 september 2022
Een indruk van de gezellige vrijwilligersavond op ’t Schroat te Oosterwolde.