» Welkom
Uitnodiging ontmoetingsmoment 28 januari en sobere maatijd 22 februari Uitnodiging ontmoetingsmoment 28 januari en sobere maatijd 22 februari

uitnodiging

Zaterdag 28 januari organiseren wij een ontmoeting tussen onze gemeenteleden en
buitenlandse gasten,  uit verschillende  culturen, in onze kerk.
We beginnen om 14.00 uur en sluiten om 16.00 uur.
Wij vragen iedereen wat lekkers mee te nemen, wij zorgen voor de thee en koffie.
Iedereen is welkom. Tot dan.

Met vriendelijke groet,
taakgroep Vorming en Ontmoeting

Sobere maaltijd op woensdag 22 februari:
Informatie over de sobere maaltijd bij de start van de 40-dagen tijd,
Op woensdag 22 februari begint de 40-dagen tijd, op weg naar Pasen. De sobere maaltijd wordt weer in de kerk gehouden. Met elkaar eten om stil te staan bij de voorbereiding op Pasen. Doet u / doe jij mee?

Hieronder volgen nog enkele bijzonderheden.
  • Deelnemers kunnen zich opgeven bij Theo van Prooijen via het mailadres vanprooijenschenk@kpnmail.nl of telefonisch via 683481 (uiterlijk 15 februari);
  • Om 18.00 uur wordt de maaltijd geopend en na afloop is er een korte viering in de kerkzaal.