Welkom! Welkom!

Welkom in de Ichthuskerk!

De Ichthuskerk is een gemeente waarin het woord van God centraal staat als inspiratiebron om uit te leven. De Ichthuskerk in Elburg maakt deel uit van de wereldwijde gemeenschap van Christus en landelijk van de Protestantse kerk Nederland.
De Ichthuskerk is een kerk in beweging.

Wij zijn een kerkelijke gemeenschap waar ruimte is voor mensen met verschillende achtergronden, denkbeelden, vormen van geloofsbeleving en ook van verschillende geaardheid. Iedereen is dan ook welkom om samen met ons haar of zijn christelijk geloof te beleven en ook concreet handen en voeten te geven.

De Ichthuskerkgemeente is een betrokken en verbonden gemeenschap van mensen, die elkaar vinden in de verwondering en het samen zoeken naar antwoorden en samen groeien in geloof.

Elke zondagmorgen komen wij bij elkaar in de ontmoeting met God tijdens onze kerkdienst en met elkaar bij de koffie na de dienst.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De zoektocht

Als je het leven
steeds opnieuw open