» Welkom
Startzondag & seniorenuitje Startzondag & seniorenuitje

Startzondag 4 september 2022
De startzondag is bij uitstek het moment om met het jaarthema aan de slag te gaan.
Ook dit jaar  vertrekken we na de dienst naar de Strekdam.
Het thema is : Aan tafel! Rond dit thema is er van alles te doen:
❖           Je kunt twee aan twee de Strekdam aflopen en in gesprek gaan met vragen rond het thema.
❖           Voor de kinderen is er poppenkast, sport en spel,placemats schilderen en tijdens de maaltijd broodjesbakken in het kampvuur. Wij zoeken nog jongeren die hierbij willen helpen, zodat de vaders en moeders aan andere activiteiten mee kunnen doen.
❖           Er is muziek. Neem je instrument mee of zing en dans mee.
❖           Neem een bloem mee naar de kerk, er worden boeketten van gemaakt om uit te delen.
❖           Er zijn gesprekken aan tafel aan de hand van het thema.
❖           Volleyballen ( wie weet een net, palen en een bal?)
❖           Wie wil helpen bij de lunch: broodjes smeren etc.
❖           Afsluiting rond 14.00 uur.

Zoek de verbinding en doe mee!
Opgave op zondag 21 en 28 augustus in de kerk of mail naar:
vormingenontmoeting@pkn-elburg.nl
Als het regent, volgen we een aangepast programma in de kerk.
We rekenen op heel veel gemeenteleden, jong en ouder!

Jannie, Annemiek, Marco en Anna (taakgroepleden) wensen jullie veel goeds en een zonnige zomer!

Seniorenuitje 24 september 2022
Dagprogramma
9.00 uur: Verzamelen in de hal van de Ichthuskerk en betalen van de eigen bijdrage.
In auto’s rijden we naar onze eerste bestemming, hetZuivelmuseum in Wapenveld. Na koffie en koek vermaken we ons daar met een rondleiding.
13.00 uur: Lunch in MFC De Verbinding in Vorchten. Tijdens de lunch vertelt dhr. Vordeman ons over de omgeving van Vorchten, waarin de hoogwatergeul Veessen-Wapenveld een belangrijk element is. Daarna lopen we naar de naastgelegen oude kerk van Vorchten waar dhr. van de Vosse ons zal rondleiden.
+16.00 uur: Moe maar voldaan, terug bij de Ichthuskerk.

Enthousiast geworden?
Opgeven kan t/m zondag 17 september. Dit kan op de zondagen 10 en 17 september via de inschrijflijst in de hal van de kerk. Of op een ander moment bij één van ondergenoemde commissieleden. De eigen bijdrage is €15,-.
Bij opgave kunt u aangeven of u wilt rijden om andere deelnemers mee te nemen in uw auto.
Gea van de Vosse ghvosse@gmail.com
Krista Bregman  kristabregman@upcmail.nl
Annemarie Bergstra annemariebergstra@gmail.com
Janny Dijkstra  dijks103@kpnmail.nl

Voor meer informatie zie Ichthus juli/ augustus.